Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zariadený klimatizovaný dom s pozemkom Nitra, Čermáň

Ulica: J.Mrvu
Mestská časť: Čermáň
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 000 €/mesiac
vrátane energií

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame do prenájmu veľmi príjemný, moderný,  kompletne zariadený 3 izbový rodinný dom v Nitre na Čermáni. Je to samostatne stojaci dom, oplotený, parkovanie vo dvore pre cca 10 áut. Dom je oplotený, má veľkú garážovú bránou na diaľkové ovládanie.

Rozmiestnenie:

Priestranná vstupná chodba s príchodom do obývacej izby s výstupom do zimnej, zastrešenej terasy s posedením.

Obývacia  izba je spojená s kuchyňou. Kuchynská linka má zabudované spotrebiče: chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička. V kuchyni je aj špajza.

V dome sú ešte 2 samostatné nepriechodné izby (veľká spálňa a menšia hosťovská izba), samostatné WC a veľká priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. V dome je dostatok úložných priestorov, v spálni sú veľké šatníkové skrine, rovnako aj na chodbe.

Je kompletne zariadený nábytkom, spotrebičmi, vybavený je od tanierov, riadu, žehliacej dosky, žehličky až po sušiak na bielizeň. Stačí si priniesť osobné veci a bývať.

V zadnej časti domu je presklená uzavretá terasa s prístupom do záhrady a samostatný altánok s posedením na čerstvom vzduchu.

V dome je v každej izbe klimatizácia, internetový a televízny signál, termostat na reguláciu teploty. Kúrenie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom.

Na celom priestore pred domom je osadená zámková dlažba, slúži ako parkovisko pre cca 10 áut. V zadnej časti pozemku je bez údržbová záhrada s umelým trávnikom. Menšia časť je vyhradená na pestovanie či už byliniek, kvetín, ovocia alebo zeleniny. K dispozícii je aj domček vybavený záhradným náradím.

Výhodou je príjemná a tichá lokalita s rodinnými domami, blízkosť MHD, v okolí sú obchody, škola, škôlka a pod.

Dom je vhodný na dlhodobý prenájom, max pre 2-3 ľudí, vhodné aj pre študentov. Domáci miláčikovia nie sú akceptovaný.

Cena nájmu zahŕňa všetky energie:  elektrina, plyn a voda, internetový a TV signál. Internet vedený káblom aj vzduchom (nie optika).

Platí sa nájom + depozit

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1244 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
1244 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Podlahová plocha:
95 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2014
Rok kolaudácie:
2015
Celková plocha:
12400 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme